Home

Uitdaging

Bloemschikken

Mail

Linken

Weer


Over mijzelf

Waarschuwing

« De gemeente wist het … | Home | Therapeutisch rondje »

Zomaar een zaterdag

Zondag 20 Mei 2007 om 00:01

Nadat Annemarie na een zeer korte nacht was opgestaan, dacht Petje, pik in dat hoofdkussen. Lekker zacht. Ze weet wel dat het eigenlijk niet mag, maar zodra ze de kans krijgt gaat ze er toch liggen. Hier zie je haar denken: Hier lig ik en ik blijf hier liggen. Zie me er maar eens vanaf te krijgen.

We zouden gisteren met z'n drieën naar een camping gaan, waar de jongste zoon/broer met zijn gezin staat. Dat was de reden dat Annemarie na haar tocht naar Leiden, Oudenbosch en Rotterdam vroeg moest opstaan. Omdat het nog lang niet goed is met mijn been, heb ik besloten, hoe spijtig ook, dat ik thuis zou blijven. Als goedmakertje voor mezelf heb ik maar wat bloemen gekocht. Puf om zelf iets te maken, heb ik momenteel niet. Daarom een kant en klaar boeketje.

Voor mijn gevoel is het weekend voorbij, door alle vrije dagen. Toch is het vandaag nog maar zondag. Ik wens jullie een heel plezierige dag.


tien reacties

Niks mis mee met het kant en klaar boeketje , ziet er schattig uit hoor!
Dieren zijn nét kinderen , ze weten precies wat wél en niet mag maar óók wanner ze de “kans waar kunnen nemen “
fijne avond en groetjes , Riet

@: Die van ons weet inderdaad precies wanneer iets gaat doen wat niet mag. Dat zie je gewoon aan haar houding van te voren.
rietepietz (Email) (URL) - 21 05 07 - 19:48

Vervelend dat je last blijft houden ik hoop dat er snel verbetering in komt.

@: Wie weet vandaag, als ik bij de “gewone” fysiotherapeut ben. Misschien kan hij ook nog een stukje verlichting geven.
Leidse Glibber (Email) (URL) - 20 05 07 - 23:15

Dit weekend voelde inderdaad raar, afgelopen donderdag en vrijdag gewoon helemaal vrij, weekendgevoel zonder voetballen, gisteren en vandaag weekend met voetballen. Het voelt raar. Gelukkig is het morgen weer maandag ;-)

@: Vrije dagen zijn leuk. Maar daarna weer in het gewone ritme komen, is minder.
Tes (Email) (URL) - 20 05 07 - 22:07

de dagen gaan erg snel voor je het weet is het jaar alweer voorbij. maar dat duurt nog wel even. jammer dat je niet mee kon vanwege je been maar als de pijn over is dan kan je misschien de volgende keer mee. ik wens je een fijne avond. Gr,Rebecca.

@: Schei maar uit hoe snel de tijd vliegt. Hoe ouder je wordt, hoe sneller het lijkt te gaan.
Rebecca (Email) (URL) - 20 05 07 - 21:25

Die petje met haar eigenwijze koppie!

Je hebt je zelf een leuk boeketje gekocht! Naar dat het nog steeds niks is met je been/heup! Duurt veel te lang zo!

@: Het duurt inderdaad veel te lang. Morgen ga ik naar de “normale” fysio. Ik zal hem maar eens vragen of hij iets kan doen. Dan vergeten we de schouder maar even.
Belinda (Email) (URL) - 20 05 07 - 12:41

Petje ruikt natuurlijk dat die kussen helemaal naar Annemarie ruikt en eist dat op :-) hahaa.

Soms mag een gekocht boeket ook wel toch?

En leuk om de uitleg van de naam Petje te lezen hier in de reactie boven mij :-)

Sterkte met het been :-)

@: Ik denk ook dat Petje daar gaat liggen in de hoop dat Annemarie thuis blijft. Want ze mist haar wel.
Zakina (Email) (URL) - 20 05 07 - 12:17

Die poes van jullie is zo dom nog niet he. hahaha. Dat koppie van haar vind ik zo geweldig, je ziet haar denken, ships betrapt. hahaha. Heerlijk.

En je hebt jezelf een mooi bosje cadeau gedaan, je hebt gelijk hoor je word al genoeg gestraft.

fijne zondag

@: Nou, of het straffen is, weet ik niet. Zoiets wordt soms wel gezegd in “zeer zware kerkgemeenschappen”, maar dat gaat me veel te ver. Een ding is zeker, het is zeer vervelend, maar vooral zeer vermoeiend.
Natazz (Email) (URL) - 20 05 07 - 11:07

Wat een lekker eigenwijs koppie heeft die Petje Hannie heerlijk.

Jammer dat je niet mee kon.

je hebt gelijk dat je jezelf troost en waar kun je dat beter mee doen dan met een blommeje he!

Geniet ervan meis en een mooie zondag van sary en de bengels

@: Omdat ik me niet zo goed kan bewegen, zit ik veel achter de pc te prutsen. En de bloemen staan daar vlak naast. Een vleugje zonneschijn.
sarewiets (Email) (URL) - 20 05 07 - 11:07

Ik ben ook al flink in de war door de feestdag. Vanmiddag gaan we op visite, we gaan fietsen. Zo’n 16 km. We gaan naar mijn oom en tante, die volgende maand gaan verhuizen. Dus we kunnen nu nog één keertje op de fiets, dat wilde Mokkeltsje zo graag (aanhangfiets). Nu heb ik niet zoveel last van mijn been maar we moeten morgen maar weer eens zien…....

@: Een fijne fietstocht en een gezellige middag bij je oom en tante. Ik hoop van ganser harte dat je rug deze tocht goed doorstaat!
Sis (Email) (URL) - 20 05 07 - 10:05

Goedemorgen Hanny, gaat het nog steeds niet met je been? Wat een ellende joh.Terwijl ik dit schrijf zitten de katten buiten in de ren, de één een plankje hoger dan de ander. Ziet er leuk uit. Het is nog heel stil hier, zondagmorgen he. Het merendeel van het dorp zit in de kerk of is onderweg naar de kerk, de rest slaapt nog, zoals hier. Wat een rust (behalve dat Iggy zijn keeltje schor roept, want hij wil bij de mensen zijn)

Gezellig dat Petje (heet ze zo? Annemarie noemt haar toch altijd Poes??) gelijk op bed komt. Hier gaan ze nooit op het hoofdkussen liggen, misschien omdat ik overal dekentjes enzo heb gelegd voor ze om aan het voeteneinde te liggen??
Kan ook gewoon puur toeval zijn hoor.

Je boeketje is mooi, heb je toch lekker wat te genieten he. Hier komt elke vrijdag de bloemenjongen langs. Hij verkoopt kersverse bosjes voor maar 2 euro. Dus je snapt, ik koop elke vrijdag bloemen. De chrysanten staan wel 3 weken, de roosjes en dergelijke gewoon een week.

En weet je, Yoshi slaapt gerust midden op de trampoline hoor, ze gaat ervan uit dat wij haar wel met rust laten als ze daar ligt. En weet je, ze heeft nog gelijk ook…

Liefs en fijne zondag, Marleen xxx

@: Poes komt uit het asiel. Daar hebben ze haar Petty genoemd vanwege de zwarte vlek op haar kop. Petty is zo’n “statige” naam voor een hele lieve en aanhankelijke poes, daarom noem ik haar Petje. Annemarie vindt Petty ook niet leuk en zegt daarom gewoon Poes. Maar het beestje luistert naar alles (of naar helemaal niets).
Ik kan dekentjes neerleggen waar ik haar wil hebben, daar trekt ze zich niets van aan. Ze gaat liggen waar het lekker warm en gezellig is.
Mijn been is zeer beslist nog niet alles.
Marleen (Email) - 20 05 07 - 08:55


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Spam is vervelend... En zo te voorkomen
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Bezoekers

Linkdump




Archieven

Mei 2008
Apr 2008
Mrt 2008
Feb 2008
Jan 2008
Dec 2007
Nov 2007
Okt 2007
Sep 2007
Aug 2007
Jul 2007
Jun 2007
Mei 2007
Apr 2007
Mrt 2007
Feb 2007
Jan 2007
Dec 2006
Nov 2006
Okt 2006
Sep 2006
Aug 2006

Zoek!

Stuff

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed