Home

Knuf

Laatste logs

In Memoriam Hanny Ri…
Toespraak Marco.
Toespraak Roely &…
Toespraak Ria.
.NL domeinnaam kopen in Nederland punt NL domeinnaam kopen en beschikbaarheid controleren
Niks is meer "G…
(Voorlopig) Laatste …

Bloemschikken

Uitdaging

Stedenbezoek

Mail

ABC

Uitdrukkingen

Fotobewerking

Linken

Over mijzelf

Archief

Domein checken en online claimen

Waarschuwing


Powered by Pivot - 1.40.7: 'Dreadwind'á
XML: RSS Feedá
XML: Atom Feedá

« | Home | Beestenboel »

Uitzondering bevestigt de regel

Donderdag 17 Augustus 2006 om 00:00

Gisterochtend las ik het volgende bericht in de krant:

Als ik absoluut iets niet lekker vind om te eten, is dat wel vis. Dus tijdens de zwangerschap heb ik zeer zeker nooit en te nimmer vis gegeten. RaRa hoe kan het dan dat mijn kind zo lenig is. Die kan nog steeds haar benen in haar nek leggen. Dat zullen vele anderen van haar leeftijd haar niet nadoen.

Half juli zijn Jan (mijn man) en ik voor een paar dagen naar Oostenrijk geweest om Annemarie te feliciteren met haar verjaardag. Dat was een zeer geslaagd tochtje. Zeker gezien haar reactie toen zij ons zag en ook omdat wij een prachtige rondrit hebben gemaakt bij de Grossglockner. Overweldigend mooi was het daar.

En of het nu door die sneeuwbal van Annemarie kwam of door iets anders, zowel Jan als ik zijn daarna zeer zwaar gaan hoesten, waarbij het soms lijkt of we stikken. Daarom gisteren met z'n tweeën maar even bij de huisarts geweest. Zijn wat kinkhoestachtige toestanden en daarom hebben we allebei een kuurtje van 7 dagen gekregen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer van alles en nog wat doen zonder te hoesten en zonder het gevoel te krijgen te stikken. Gelukkig is het achter de pc zitten niet te inspannend.

We kregen een kaart van Annemarie's zus en haar gezin. Na een beroerde tijd vlak voor de vakantie, hebben ze even heerlijk bij kunnen komen in een mooi gebied. En naar mijn idee een prima omgeving om tot rust te komen: bij W A T E R V A L L E N ! ! !

Veel plezier vandaag bij wat je ook moet (of niet moet) doen.


1 reactie

Hopelijk voelen jullie je gauw beter. Het loggen werkt zeer aanstekelijk ja. Net een kleine verslaving hehe. Het is een hele mooie log geworden!
Groetjes Catje

@: Goede nachtrust gehad dankzij de code´ne (minder hoesten). En dankzij het hoesten (niet zo veel kunnen doen) ben ik inderdaad een beetje verslaafd geraakt aan loggen. Dank je wel voor het compliment.

Geplaatst door: CoolC@t | 17 augustus 2006 om 11:26
--------------------------------------------
EN ik heb er nog steeds geen last van.
Ziejewel, ouderen zijn gewoon zwakker *grinnik*

@: Wat is beter? Wateroverlast of slijmoverlast? Wat niet is, kan nog komen bij jou. Wat de incubatietijd is, weet ik niet precies!

Geplaatst door: Annemarie | 17 augustus 2006 om 0:05
Hanny (Email) (URL) - 23 07 07 - 00:56


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.