Home

Knuf

Laatste logs

In Memoriam Hanny Ri…
Toespraak Marco.
Toespraak Roely &…
Toespraak Ria.
.NL domeinnaam kopen in Nederland punt NL domeinnaam kopen en beschikbaarheid controleren
Niks is meer "G…
(Voorlopig) Laatste …

Bloemschikken

Uitdaging

Stedenbezoek

Mail

ABC

Uitdrukkingen

Fotobewerking

Linken

Over mijzelf

Archief

Domein checken en online claimen

Waarschuwing


Powered by Pivot - 1.40.7: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Sporen | Home | Kaasstad »

Lustrum

Vrijdag 12 Augustus 2011 om 00:00

Vandaag is het op de kop af precies vijf jaar geleden dat ik mijn allereerste log plaatste. Ik heb veel geschreven over het wel en wee in de familie en in mijn persoonlijke leven. De log is een soort uitlaatklep, een soort digitaal dagboekje. Gaandeweg de vijf jaren ben ik ook steeds meer gaan fotograferen, als ondersteuning van mijn verhaaltjes. Ik laat graag in beeld zien wat ik meemaak en wat mij beweegt. Het ziet er nog niet naar uit dat ik genoeg krijg van mijn log. Natuurlijk heb ik ook wel eens momenten dat ik mezelf afvraag waarover ik nu weer moet schrijven en wat ik moet laten zien. Meestal dient de oplossing zich vanzelf aan. Misschien lukt het om nog vijf jaren of meer door te gaan.


Vandaag vieren we het eerste lustrum met een overheerlijke apfelstrudl à la Sylvia (de allereerste skilerares van Annemarie die de meest lekkere strudl maakt die wij ooit geproefd hebben) in ‘Het Hof van Alkmaar’ in het Hof van Sonoy te Alkmaar.


We zijn dus in Alkmaar en gisteren hebben we al een gedeelte van de stad bekeken. Het laatste gedeelte in de regen. Maar dat maakt een wandeling er niet leuker op. Want dit oudste huis van Alkmaar zal er met zon vast en zeker nog veel mooier uitzien.


Maar voordat wij gaan wandelen, zijn we eerst hier in de buurt te vinden. De Waag. Ook al heb ik bijna dertig jaar in het westen van het land gewoond en ben ik heel vaak in Alkmaar geweest (op het station op doorreis naar de Wieringermeer), de kaasmarkt heb ik nog nooit gezien. Misschien lukt het vandaag, als het tenminste niet hard regent.mijn inzending voor Thursday Challenge: (klik ?)klik voor de uitdaging
onderwerp: LEEG.....12 reacties

Gefeliciteerd met het lust rum. Ook ik ben diverse keren in Alkmaar geweest zonder ooit de kaasmarkt te zien, op zich niets om je voor te schamen, maar als je er toch bent en er is de mogelijkheid natuurlijk leuk om ook even mee te nemen.
Frans54 (Email) (URL) - 12 08 11 - 17:41

Van harte gefeliciteerd met deze lustrumviering.
Veel plezier verder in Alkmaar.
Jan K. (URL) - 12 08 11 - 20:02

Wat een mooie mijlpaal Hanny van harte. Alkmaar is een stad met veel mooie gebouwen in het centrum. Gek eigenlijk als je er regelmatig komt dat je eigenlijk nooit met 'toeristische' ogen kijkt.
Ada (URL) - 12 08 11 - 20:25

Als het goed is hadden jullie mooi weer! Ik kom regelmatig in Alkmaar, maar niet op vrijdag....ik ben dan ook nog nooit op de kaasmarkt geweest.
Sandra (Email) (URL) - 12 08 11 - 21:09

...en nog Gefeliciteerd natuurlijk!!!
Sandra (Email) (URL) - 12 08 11 - 21:10

Het water loopt me in de mond. Gefeliciteerd.

Love As Always
Di Mario
Di Mario (Email) (URL) - 12 08 11 - 21:36

Gefeliciteerd!!! Ik vind het zo knap dat je vrijwel iedere dag een blog weet te publiceren. Ga maar lekker door, op naar het volgende lustrum :-).
Hendrika (URL) - 12 08 11 - 23:06

Gefeliciteerd en ik hoop dat je het nog jaren mag volhouden!
Het hof van Sonoy daar zit je echt heerlijk, konden jullie in de tuin zitten? Alkmaar ken ik op mn duimpje, maar ja, dat is hier ook vlakbij EN ik heb er jarenlang gewerkt. Veel plezier daar!
Tes - 13 08 11 - 12:43

Van harte gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum en ik hoop dat je er nog heel lang mee doorgaat. Ik kijk (bijna) elke dag hier en ben het nog lang niet zat. Je doet mij en de rest van je fans er een groot plezier mee!
Annette (Email) (URL) - 13 08 11 - 15:52

Regen en mijn liefste mens is helpen verhuizen, het wordt een binnen pc dagje, zo ook even wat verder over je prachtige weblog gekeken.Hannie al vijf jaar blogplezier. Je hoort bij de kanjers. Want iets zomaar plaatsen of er het allermooiste van maken, dat is een groot verschil. Bij jou is het heel erg mooi, verzorgd, een Pleizier om "om bezoek" te komen.
Vijf jaar is de kroon op je prachtige hobby.
Ik wens je nog zeker dat het goed blijft gaan en je nog lang kan verdergaan.
Kun je alles opslaan om te bewaren, zodat je prachtige dagboek ook voor later bewaard kan blijven?
Alle liefs en succes voor jou. Het gebak ziet er zeker SUPER lekker uit!
ank (Email) (URL) - 14 08 11 - 10:31

Ik had een boel logs gemist
Hoe dat nou weer komt .....stom, dom
Maar allereerst gefeliciteerd met je loglustrum
Maar ik heb wel erg genoten van Alkmaar
En er was nog een apfelstrudl over....dus lekker opgepeuzeld !!
marjolein vh pl. (Email) (URL) - 15 08 11 - 11:51

Al is het te laat toch mijn felicitaties met 5 jaar bloggen .Voor veel mensen is 3 jaar de kritische grens maar jij bent duidelijk een volhoudertje ;-) gelukkig maar !
Rietepietz (Email) (URL) - 15 08 11 - 18:03


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.