Home

Knuf

Laatste logs

In Memoriam Hanny Ri…
Toespraak Marco.
Toespraak Roely &…
Toespraak Ria.
.NL domeinnaam kopen in Nederland punt NL domeinnaam kopen en beschikbaarheid controleren
Niks is meer "G…
(Voorlopig) Laatste …

Bloemschikken

Uitdaging

Stedenbezoek

Mail

ABC

Uitdrukkingen

Fotobewerking

Linken

Over mijzelf

Archief

Domein checken en online claimen

Waarschuwing


Powered by Pivot - 1.40.7: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Linkenlijst | Home | Stedenbezoek »

Uitdrukkingen

Zaterdag 12 Augustus 2006 om 00:00

Een jaar lang heb ik 'wijze en inspirerende uitspraken voor elke dag' op mijn log geplaatst. De gedachte die er achter zat, was mijn eigen lijfspreuk. Want heel misschien zou iemand die de spreuken las, zich wat beter gaan voelen, minder eenzaam of niet meer onbegrepen. Een beetje blij worden.


Omdat ik een bloemenmens ben, heb ik de uitspraken in een 'bloemetjestegel' geplaatst. Ze staan onderaan 365 blogs. Om ze terug te bekijken is dat een beetje lastig. Daarom heb ik ze op deze pagina verzameld. Als eerste mijn proeftegel. Want de uitspraak die daarop staat, zou ook een lijfspreuk van mij kunnen zijn.


Na de uitspraken voor elke dag heb ik de 'tegels' geplaatst die ik ten tijde van het overlijden van mijn vader heb gemaakt. En daar weer onder komen met ingang van de eerste week van 2013 de tegeltjeswijsheden die ik iedere zondag plaats. Spreuken en/of wijsheden om over na te denken of bij in de lach te schieten.Dit waren 365 uitspraken over geluk. Geen geluk zonder verdriet. Hieronder de 15 'tegels' die ik maakte bij het overlijden van mijn vader.

Nu de serie tegeltjeswijsheden.