Home

Knuf

Laatste logs

In Memoriam Hanny Ri…
Toespraak Marco.
Toespraak Roely &…
Toespraak Ria.
Toespraak Klaas.
Niks is meer "G…
(Voorlopig) Laatste …

Bloemschikken

Uitdaging

Stedenbezoek

Mail

ABC

Uitdrukkingen

Fotobewerking

Linken

Over mijzelf

Archief

Waarschuwing


Powered by Pivot - 1.40.7: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Bloemschikken | Home | Een dag waarop niets … »

Mijn eerste log

Zaterdag 12 Augustus 2006 om 00:04

Mijn dochter is vorig weekend de deur uitgegaan en op kamers gaan wonen. Ze heeft een leuke kamer (nou ja kamers, haast een appartement) gevonden in het centrum van Groningen. Beter kan het haast niet. Zeker niet voor haar met al die leuke winkeltjes daar in de buurt. Ze zal zich daar als een vis in het water voelen.

Hier in huis is het daarom rustiger geworden. Geen radio meer op "volle toeren" (vond ik wel gezellig, mijn man minder) en geen rondslingerende tassen. Maar ook geen gezellige kletspraatjes meer. Toch is het prima dat zij nu zelfstandig woont. Het is goed om zelf te tutteren zonder bemoeienis van ouders, zelf beslissingen te nemen en zelf de boel financieel rond te breien. Daar word je echt volwassen van.

Er moet nog wel veel gebeuren op haar nieuwe adres. De verbouwing is nog niet helemaal rond, waardoor er ook nog gewerkt moet worden op haar kamer. Daarom wil ze nog niet al haar spullen daar hebben. Toch wordt zo mondjesmaat het een en ander overgebracht, zodat het er steeds gezelliger gaat uitzien.

Mijn dochter is een verwoed weblogster. Ik heb iedere keer weer (eigenlijk iedere dag) met veel plezier haar logs gelezen. Dat blijf ik natuurlijk doen nu ze het huis uit is. Maar ze heeft me eigenlijk wel aangestoken met het logvirus. Dus nu het rustiger is, zal ik ook proberen het een en ander op het web te zetten. Dat zal niet iedere keer evengoed lukken, maar oefening baart kunst denk ik maar zo.

Waar ik iedere keer iets over zal zeggen als ik iets schrijf, is over haar "lekker ding" (onze poes) die haar mist. Ze zeggen wel eens dat poezen alleen gebonden zijn aan het huis waarin ze leven en niet aan de mensen. Nou Petje is sterk gehecht aan de mensen die erin wonen/woonden. Daarom weet ze niet zo goed waar ze het nu moeten zoeken. Als ze niet slaapt, draait ze vaak om me heen en "knort" dan wat naar me. Met andere woorden: "waar is mijn slaapmaatje nu?" Ik kan haar dat echter niet duidelijk maken en knuffel haar dan maar eens lekker.

Zo, dat was mijn eerste verhaaltje. Er is nog meer te vertellen, maar dat komt een volgende keer.

Waar is ze nu toch?


3 reacties

Ik zie al waar Annemarie haar talent vandaan heeft! ;-)

Veel plezier in Weblogland!

@: Dat weet ik niet. Ik leer veel van haar.
Belinda - 15 08 06 - 17:00

mooie foto van de kat :-)
groetjes rebecca :-)

@: Dank je wel, was toevalstreffer
rebecca - 15 08 06 - 12:39

Het bakje vla zal je bedoeling? *grinnik*

Je hebt nog een hoop te leren, hihi.

Zal je binnenkort even een documentje sturen hoe je foto’s moet plaatsen enzo. Beste is dat namelijk ergens anders te doen en dan te linken zodat je niet je opslagruimte bij web-log gebruikt.

Tot vannacht.

@: Hoef niet zo veel te leren, want al die trucjes die jij en je logvrienden uithalen is voor mij niet nodig. Lekker eenvoudig is mijn stijl. Maar ik kijk uit naar je documentje. :-)
Annemarie - 13 08 06 - 15:41


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.